skrivet av Johnny  2015-10-15
  Döds kul pÃ¥ Biljarden
Maximalt utdelning för Spik


Jag tänker INTE skriva ett regelrätt matchresultat för bortsett hur det gick så gjorde denna kväll mig väldigt euforisk visst hjälpte nog resultatet till en hel del. Men det var så att jag spelade första singeln plus att jag skrev matchen direkt efter så innan jag insåg vad vi hade ställt till med infann sig denna känsla. För motståndarna från Dödens Dart (Stockholm Dartklubb) visade sig vara ena trevliga rackare med mycket dart kunskap med så lite erfarenhet som många av dem hade. Jag kan tycka att de hade så in i döden oflyt denna kväll utan att förringa bragden som ändå Spikkastarna gör genom att först vinna alla 3 dubblarna och sedan vinner vi även de 3 efterföljande singlar hepp 6-0 till Spik ändå står Döden där med glad uppsyn och med ett otroligt sportsligt beteende. Min eufori kom när jag kunde förknippa stora liknelser med hur Spik var i början med samma genuina sammanhållning som vi hade och som vi i stora delar har kvar. Jag insåg också att deras lagledare Anna F som jobbar på Söderbiljarden. (Vi killar vet vem hon är) :-) hade flera gemensamma saker ihop med mig. Vi kom fram till att vi hade 5 stora saker gemensamt.

1: Vi är lika snygga (check)

2: Vi har startat en egen dartklubb (check)

3: Vi har en väldigt hög sammanhållning (check)

4: Vi anser bägge att räkningen och uppträdande är bland det viktigaste i darten (check)

5: Vi bägge är gnagare (dubbel check)

Även om jag skrivit detta med glimten i ögat så är allt sant, glimten är nog där jag påstår att jag är lika snygg som Anna F :-)

Jag förtydligar försäkerhetsskull Anna så inte jag gör dig besviken om du nu läser detta. (jag har ju en viss inverkan på brudarna) Jag stöter inte på dig då jag har fru och barn :-))). Att ha dig som en vän är dö gott nog. Känner nog dig för lite för sådana här skämt så det är nog bäst vara tydlig med att detta stycke bara var menat som en sådant :-)

Vi/jag vill tacka dig och hela ditt lag för en otrolig trevlig kväll.

Anna du har gjort och gör ett kanon jobb då jag har haft stor erfarenhet av att leda lag så kan jag intyga att ditt sätt att göra detta på ÄR ett vinnande koncept. Kanske inte normalt efter en bragd vinst lovorda motståndarna på detta sätt men när man stöter på lag som förstått hela poängen med darten så är det värt att ge en positiv feedback.

Matchen slutade till slut med 8-1 där alla enskilt spelade på sin övrehalva av sin förmåga. Det speciella av allt! var nog att jag inte varit med om så många set stölder där vi snodde allt. Hm vi och vi? den största tjyven av oss alla var Lena Tjyven Moberg värsta jag sätt :-)

Oflyt i all ära så ÄR det en otrolig merit att ta vara på chanserna när man tillslut får den och på den punkten var Spikkastarna i världsklass denna kväll.

Är nu mest orolig för att de kommer få en rättvis revansch nästa möte men oavsett så längtar jag dit för vi kommer garanterat ha grymt trevlig kväll. Tack igen Dödens Dart (Stockholm Dartklubb)

Medelande till Endre lyssna på detta:

1: Vi förlorar tillsammans hm? kan vara lagledarens fel :-)

2: Vi vinner tillsammans

3: Ibland tillför vi enskilt mer och ibland mindre men vi gör det ALLTID tillsammans.

4: Även om det ibland kan låta klyschigt så glöm aldrig punkt 1-3.

Endre innan denna match hade du bäst stats i laget så du har redan tillfört massor till laget. Du möte även en tok bra spelare. Sedan var det ju du som vann dubbeln eller hur :-)

Du har nog förstått poängen nu Endre annars kan du tyda punkt 1 med att det var lagledarens fel att du förlorade som inte ens var närvarande :-)

DÖ Grymt Spikat ALLA.
Startsida »    Arkiv »

Banner fr SVEA 140x140